3 redenen voor een vakantie naar Curacao

redenen curacao

Wij kunnen wel honderden redenen opnoemen om op vakantie naar Curaçao te gaan. Echter geven wij in dit artikel de top 3 redenen om direct een vakantie naar het prachtige eiland te boeken.

Fantastisch klimaat

Het klimaat op Curacao is geweldig als je van de zon houdt. Het jaarlijkse gemiddelde overdag is 27° en de zon schijnt het grootste gedeelte van de dag. De frisse zeewind zorgt voor verfrissende verkoeling, waardoor het nooit benauwd is op het eiland. Ook komt regen bijna nooit voor, ideaal dus!

Mooie stranden

Naast het fantastische weer vind je op Curacao ook prachtige stranden. Heerlijk onder een strak blauwe licht liggen op het strand? Het kan op de stranden Curacao. De stranden op het eiland zullen je verwachtingen dubbel en dwars overtreffen. Met een cocktail in je hand genieten van het prachtige weer en het witte strand? Boek een vakantie naar Curacao!

Duiken en snorkelen

Naast de prachtige stranden is ook de onderwaterwereld rond het eiland fantastisch. Duiken en snorkelen is dan ook echt aangeraden om te doen als je op vakantie bent op Curacao. Als je geluk hebt kan je zelf dolfijnen tegenkomen. Geniet van dichtbij van de onderwaterwereld bij Curacao.