Vakantie aanraders

5 beste vakantieplekken in Nederland: van kust tot aan de Veluwe!

Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland dat je niet eens naar het buitenland hoeft om op vakantie te gaan! Er is zoveel moois te zien in Nederland, denk maar aan Callantsoog, de Veluwe, Limburg, de Friese meren of ergens aan de kust. Met al deze mooie plekken hoef je echt niet naar het buitenland om op vakantie te gaan. Ga eens in Nederland op vakantie voor twee weken en je ontdekt van alles waarvan je het bestaan misschien niet eens afwist. Of kies een centrale plek uit en ga vanaf daar op verschillende dagtripjes naar een andere plek!

Wat is de beste vakantie plek?

De beste vakantie plek wordt vaak beschreven als een plek aan de kust. Dit is erg fijn omdat als je mooi weer hebt je meteen aan het strand bent om lekker van het weer te genieten. Je kan bijvoorbeeld een Huisje huren aan zee en je bent meteen op het strand. Maar wist je dat het ook zonder mooi weer echt mooi kan zijn aan de kust? Je kan dan lekker uitwaaien op het strand en genieten van een mooie zonsondergang in een lekker restaurantje! Er is zoveel te doen aan de kust dat je er gerust voor de hele vakantie kan verblijven!

Mooie plekken in het binnenland

Er zijn natuurlijk niet alleen maar mooie plekken aan de kust. Nee ook in het binnenland zijn er verschillende mooie plekken waar het erg leuk is om op vakantie te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de heuvels in Limburg, het bosrijke gebied van de Veluwe of de Friese meren waar je heerlijk kunt varen. Zo is er ook in het binnenland voor ieder wat wils. Hou je van rust en natuur? Kies dan voor bijvoorbeeld de Veluwe. Maar hou je erg van varen? Dan is het erg leuk om naar de Friese meren te gaan en hier te genieten van al het moois wat deze streek te bieden heeft!