5 Keer origineel overnachten in eigen land

In Nederland kun je samen of met het hele gezin overnachten op de meest originele plekken. Ieder jaar komen gasten van over het hele land of buitenland graag weer terug, omdat het goed bevallen is. De leukste en origineelste overnachtingen op een rij!

Romantisch overnachten in een echt kasteel
Sprookjes komen uit en jij en je geliefde spelen daarin de hoofdrol. Wandel door de mooie kasteeltuinen en laat je verleiden door het prachtige uitzicht vanuit je kasteelkamer. Geniet van het overheerlijke diner en de gastvrijheid van het personeel. Mooie wandel- en fietsroutes, om de omgeving beter te leren kennen. Wedden dat je terugkomt?

Een boomhut als slaapplaats
Ervaar de unieke overnachting(en) in een luxe boomhut, waar volwassenen zich weer even kind kunnen voelen. Hoor de vogeltjes om je heen fluiten, de pure natuur om je heen en geniet van een drankje op je eigen boomterras.

Baas over je eigen vuurtoren
Het geluid van de zee, een zeehond spotten en diverse boten die af- en aanmeren. Slapen in een echte kustwachttoren is een ervaring die je altijd bijblijft. Lange wandelingen over het zand of een duik in de zee. Een gezonde slaaprust gegarandeerd!

Overnachten op een Vaarhuisje
Het kabbelende water, een uniek uitzicht en een gevoel van vrijheid. Overnachten op een boothuisje is bijzonder, doordat je overdag door de schipper wordt rondgevaren en in de avond aangemeerd bent. Je bent welkom met je gezin of met een grote groep.

Bijzonder Bed & Breakfast hotel
Dit hotel  in Gorinchem onderscheidt zich doordat alle suites uniek zijn. Voor elke gast die iets bijzonders zoekt is er de perfecte (kunst)kamer die je inspireren tot het eind. Ieder suite heeft een gratis minibar en complete uitgeruste keuken, wat je verblijf in het hotel perfect maakt. Met een cadeauwinkel in het hotel kun je meubels en kunstwerken kopen die in je accommodatie te vinden zijn. Het hotel ligt in het prachtige historisch centrum met  een bruisend winkelgebied.