Vakantie aanraders

Beachclub Scheveningen als begin- en eindpunt van een heerlijk dagje uit

Als je er een keer met je partner op uit wilt of wanneer je iets voor een groep of voor je werknemers wilt organiseren dan is Scheveningen een uitgelezen plaats om dat te doen. Begin en eindig een heerlijk dagje Scheveningen bij beachclub Scheveningen, en ontdek tussendoor hoe mooi Scheveningen is en hoeveel er te doen is.

Beachclub Scheveningen als begin- en eindpunt

Personeelsfeestje? Laat iedereen verzamelen bij beachclub Scheveningen. Je hebt wat dat betreft overigens wat te kiezen, want Scheveningen heeft nogal wat beachclubs. Hetzelfde geldt overigens voor restaurants. Vanuit een beachclub kun je vervolgens van alles ondernemen, niet echter voor je eerst hebt genoten van een kop koffie met wat lekkers in beachclub Scheveningen.

Scheveningen heeft de mooiste zonsondergang van het land

Je kunt ervoor kiezen een vastomlijnd programma samen te stellen voor de mensen, je kunt ze vanaf beachclub Scheveningen ook gewoon hun gang laten gaan. Geef ze iets mee en laat ze zelf Scheveningen, een stadsdeel van Den Haag maar vooral bekend als het mooiste strand van ons land met in elk geval de mooiste zonsondergang. In Scheveningen is altijd iets te doen en voldoend ete bekeven. Dat geldt zeker nu de bekende Pier weer helemaal terug is. Lang werd de Pier ongebruikt gelaten. Te lang eigenlijk, want ook de Pier is iets dat in één adem genoemd wordt met Scheveningen. Bij de Pier staat een reuzenrad, met een hoogte van vijftig meter. Vanaf beachclub Scheveningen zou dit verplicht de eerste halte moeten zijn, want het uitzicht over de zee, het strand en het zien van de skyline van Den Haag is fenomenaal.

Kies je voor het reuzenrad of ga je voor bungeejumpen?

De echte durfals laten bij de Pier het reuzenrad links liggen en gaan liever bungee jumpen. Maak een vrije val van zestig meter en je bent meteen goed wakker, Bungee jumpen is iets dat je tenminste eens in je leven gedaan moet hebben. Scheveningen is er een perfecte locatie voor. Je trekt in ieder geval veel bekijks, want in Scheveningen is het zeker bij goede weersomstandigheden altijd gezellig druk.

In Scheveningen zijn meer dan voldoende eet- en zitgelegenheden

In Scheveningen kan alles, zeker op watersportgebied. Leren kitesurfen? Geen probleem zoals je ook kunt leren surfen en zeilen. Ook Scheveningen zelf is prima te doen met leuke winkels en meer dan voldoende eet- en zitgelegenheden. De afsluiting van een heerlijk dagje Scheveningen vindt uiteraard weer plaats bij beachclub Scheveningen waar je geniet van een hapje en een drankje en van lekkere muziek, ondertussen heerlijk hangend in een van de comfortabele loungebanken. Wat kan het leven soms heerlijk zijn.

Kan de concurrentie met Italië aan

Het moge duidelijk zijn; of je nou samen met je geliefde een dagje wilt genieten of er met een groep op uit wilt, beachclub Scheveningen geldt in dat geval als een perfecte bestemming. Je vindt er op een heerlijke zomerdag alles wat je hartje begeert. Onder die omstandigheden kan het prima de strijd aan met elke willekeurige badplaats in Italië. Zonder enige twijfel. Reserveer daarom snel je plekje bij een restaurant Scheveningen!