De mooiste SVR camping in de Betuwe

Was het leven maar altijd zo als op SVR camping in de Betuwe. Was de natuur overal maar zo fraai als daar en kon je maar elke dag genieten van de rust die je vindt op de camping in het plaatsje Ommeren. Daar vind je immers Camping de Vijverhof. Het is dé SVR camping in de Betuwe, fraai ingeklemd tussen de Waal en de Linge, midden in het Rivierengebied.

De perfecte natuurcamping voor zowel jong als oud

Puur natuur. Je vindt er de rust die je zoekt en alleen al het voelen en zien van al het natuurlijk schoon is voor mensen genoeg om te genieten op de SVR camping in de Betuwe. En toch is er meer dan voldoende te doen en is het een geschikte camping voor zowel jong als oud. De natuur speelt wel een hoofdrol binnen deze prachtige camping. Zo is er in de nabijheid een bijzondere schapenfokkerij en kunnen de jongste gasten van de SVR camping op de Betuwe helpen om de dieren te verzorgen. Zit je buiten en kijk je om je heen, dan zie je pas hoe fraai de natuur in de Betuwe eigenlijk is.

Kom je zelf met je caravan of huur je een stacaravan?

Je kunt prima met je eigen caravan naar SVR camping in de Betuwe. Je kunt echter ook een stacaravan huren. Deze stacaravan is helemaal ingericht en geschikt voor tussen de vier en de zes personen. Daarnaast zijn er nog een aantal chalets en blokhutten te huur en is het zeker in vakantiehuis ‘Het Achterhuis’ bijzonder goed toeven. Mogelijkheden voldoende dus. SVR camping in de Betuwe bied je een royale standplaats als je met je eigen caravan komt. Uiteraard is er een tegelplateau en is er 6 ampère elektriciteit voor je beschikbaar. Je kunt bovendien gebruik maken van de riolering. Daarnaast is SVR camping in de Betuwe zeer gastvrij. Het biedt een extra koelkast voor alle gasten, net als een wasmachine bijvoorbeeld, ook voor gezamenlijk gebruik.

Op de SVR camping in de Betuwe is altijd wel iets te doen

Op de camping in Ommeren wordt overigens de zondagsrust nog wel gerespecteerd. Concreet betekent dit dat er die dag geen schoonmaakwerkzaamheden verricht worden en dat het geen vertrek- of aankomstdag is. Het is er op zondag nog rustiger dan doorgaans al het geval is. Op de camping zelf kunnen zeker ook de kinderen zich meer dan prima vermaken. Wat dacht je van de recreatieruimte, waar gedurende heel het seizoen van alles te doen is voor de jongste gasten. Zeker op de regenachtige dagen is het heerlijk daar. Het verzorgen van de dieren gaat bovendien altijd door en wist je wel dat je ook je eigen huisdier gewoon mee mag nemen naar SVR camping in de Betuwe? Waar mag dat nog? In Ommeren dus.

Je hoeft niet altijd ver van huis om een heerlijke vakantie te vieren

Je hoeft niet altijd ver van huis om van je welverdiende vakantie te genieten. Dat kan gewoon dicht bij huis, op de Betuwe dus, middenin de natuur. Wees er wel snel bij, de camping heeft slechts 25 caravanplaatsen.

Kom snel naar Camping de Vijverhof!