Droomt u ervan om met privévliegtuigen te vliegen voor je zakenreizen?

U hoeft geen vliegtuig te bezitten om een ​​vliegtuig voor uzelf te hebben wanneer u reist, met particuliere jetcharterbedrijven die meer verschillende huuropties bieden.
Vliegen met een privéjet voor u zakenreis biedt u volledige privacy en luxe, terwijl u uw wachttijd op de luchthaven minimaliseert en u binnen enkele minuten na aankomst vliegt.
De kosten van een privécharter kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de lengte van een reis en het type vliegtuig dat wordt gevlogen.
De vluchtprijs is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het vliegtuigtype, locaties, tijdstippen en de afstand van de vlucht.

Hoewel privéjetreizen worden betaalbaarder dan ooit. Als je overwogen hebt om op deze manier te vliegen, ben je niet alleen. Veel mensen worden voor het eerst privévliegers.
En het is begrijpelijk waarom

Hier zijn drie voordelen waarom Privé jet huren voor zakenreis een goed idee is!

1. U moet uw bagage niet echt beperken
Zoals alle luchtvaartmaatschappijen worden exclusieve services beperkt door hoeveel ze kunnen dragen. En dit geldt met name als het gaat om kleine jets. Volgens experts uit de industrie kunnen deze maar liefst zeven koffers bevatten.
Dus als u als gezin in een van deze voertuigen reist, met name een grote, is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat alle bagage aan de gewichtseisen voldoet voordat u vertrekt. Zoals bij alle vormen van transport, is veiligheid absoluut noodzakelijk.

2. Er zijn eenvoudige manieren om goedkoop te vliegen
Prive-jetreizen hoeft niet duur te zijn. In feite zijn er onuitgesproken regels om geld te besparen op dit gebied.
Als u bijvoorbeeld een jetkaart gebruikt, probeer dan zoveel mogelijk piekdagen te vermijden. Dit helpt u om ongewenste toeslagen te voorkomen, wat uiteindelijk zal zorgen voor een goedkopere reis. Evenzo kan het vinden van een lege etappe voor uw reis ook een kosteneffectieve oplossing bieden voor het huren van privévliegtuigen.
U kunt ook verminderen hoeveel u uitgeeft door de lengte van de vlucht, de grootte van het vliegtuig en andere factoren te overwegen voordat u boekt.

3. Vertrektijden zijn flexibeler
Vertrektijden voor privévliegtuigen kunnen flexibel zijn, wat een van hun voordelen is. En wanneer u een vliegtuig huurt voor een specifieke functie – zoals een groepsreis – kunt u ervoor zorgen dat uw aanstaande reis voldoet aan zowel de behoeften als de tijdschema’s van uw team.
Als het gaat om dit soort reizen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de etiquette van op tijd aankomen. Hoewel late aankomst op het vertrekstation niet wordt aangemoedigd, is er een onuitgesproken regel dat luchtvaartmaatschappijen vaak rekening houden met klanten. U betaalt tenslotte voor een service die is ontworpen om aan uw reisvereisten te voldoen en een zo comfortabel en stressvrij mogelijke reis te bieden.
Nu u de onuitgesproken regels van privéjetreizen kent, kunt u ze in uw voordeel gebruiken. Dus wat houdt je tegen om die droomvakantie te regelen? Vooral als je het op de meest luxueuze manier kunt starten.

Bron: First Class Aviation