Hotel aanbieding op Texel

Zin om er even tussenuit te gaan en ook nog eens voordelig? De hotels op Texel hebben vaak aanbiedingen. Aanbiedingen die passen bij uw budget en ook nog eens aansluit bij uw wensen. Want comfort inleveren alleen om voordeliger op Texel te kunnen vertoeven, dat is waarschijnlijk niet wat u zoekt. De hotels op dit mooie Waddeneiland bieden u dan ook beide: comfort en vaak een extra scherpe prijs. Houd dus zeker de hotel aanbiedingen op Texel in de gaten. Of boek last minute.

Maar wat is er zoal te doen op het eiland? Wat heeft Texel voor moois te bieden? Hoe zit het met de veerboot? Handig om vooraf te weten voor u enthousiast de hotel aanbiedingen op Texel gaat bekijken.

Waar een hotel boeken op Texel?

Op Texel bevinden zich op vele plekken hotels. Aan de westkust in het dorpje De Koog bijvoorbeeld. Dit plaatsje grenst aan het lange strand waar u heerlijk kunt uitwaaien. Neem ook gerust uw hond meer naar Texel. Voor je trouwe viervoeter is Texel ook een prachtig stukje Nederland om te vertoeven. Bekijk natuurlijk wel even of je hotel naar keuze ook plek heeft voor huisdieren.

Of ga helemaal naar het zuidelijke puntje van Texel. Hier ligt Den Hoorn. Bekend van het markante kerkje uit 1398. U vindt dit dorpje aan de rand van een uitgestrekt duingebied. In het voorjaar is het zeker mooi met al die bloeiende bollenvelden. De hotels en Bed & Breakfast accommodaties op Texel hebben allemaal een gemoedelijke sfeer. Welke u ook kiest.

Wat te doen op Texel?

  • Schapenboerderij Texel. Op Texel wonen er bijna evenveel schapen als mensen. Naast dat u ze onderweg tegenkomt, kunt u ook met ze kennismaken op de schapenboerderij;
  • Want wie aan een Waddeneiland denkt, denkt automatisch aan de vuurtoren. De toren staat in Cocksdorp. Vanaf de vuurtoren heeft u een adembenemend uitzicht over de woeste zee;
  • Texel Zoo. Ontmoet stokstaartjes, papegaaien en roofvogels. Allemaal te vinden in Texel Zoo. Deze dierentuin is mooi centraal gelegen op het eiland;
  • Luchtvaart en Oorlogsmuseum Texel. Duik in de geschiedenis van Texel tijdens de oorlogsjaren in het museum. Onder andere aa de hand van boeiende tentoonstellingen leert u hier alles over het luchtvaart- en oorlogsverleden.
  • Bezoek 1 of alle 7 dorpen op Texel.

7 dorpen

Texel telt 7 dorpen. Elk dorp heeft wel een hotel met aanbiedingen. Het mooie is ook dat elk hotel centraal ligt. U bent zo op de fiets of met de auto in het centrum, de duinen zijn binnen handbereik en bent u zo op het strand. Die fiets hoeft u trouwens niet zelf mee te nemen. Er is fietsverhuur bij het hotel aanwezig. Zo niet? Dan is er altijd in de buurt van uw hotel op Texel een fietsverhuur waar u terecht kunt. Ook voor elektrische fietsen.