Lekker op stap met je vrienden.

Wanneer je een gezellig uitje plant met je vrienden, collega’s of sportteam zijn er altijd een tal van zaken welke je moet regelen en waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk moet je denken aan wat je die dag zelf meepakt in je tas, of jullie bij een leuk restaurantje willen gaan eten maar ook hoe je precies wil worden vervoerd. Je kan natuurlijk één persoon aanwijzen als rijder. Maar hoe fijn is het voor iedereen dat jullie gewoon allemaal niet hoeven te rijden en vervoerd worden door een touringcarbedrijf? Voor groepsvervoer hebben zij vaak verschillende opties welke je bij je volgende uitje zeker in gedachten moet houden.

Groepsvervoer voor kleine groepen

Wanneer je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest hebt of een teamuitje van een kleine groep mensen dan is een Luxe minibus een erg fijn vervoersmiddel. Een luxe minibus is voor een groep tot 17 personen en van alle gemakken voorzien. Zo is er extra beenruimte, donkere dubbele panorama beglazing, airconditioning wat natuurlijk heel erg fijn is op warme dagen of naar een avondje flink dansen en een USB aansluiting per stoel zodat iedereen een opgeladen telefoon bij zich heeft voor leuke foto’s.

 

Opties bij een touringsbedrijf met grote groepen

Een touringcarbedrijf heeft ook natuurlijk groepsvervoer voor grotere groepen. Voor een groep tot 33 personen kan er vaak een bus worden geregeld. Dit is erg geschikt voor bijvoorbeeld een voetbalploeg met supporters die graag samen willen rijden. In een bus is vaak ook een koelkast aanwezig met voldoende ruimte om het overwinningsbier koud te zetten. Toch liever koffie? Vaak is in deze soort bussen ook een koffiebar aanwezig. Op warme dagen kan je ook nog gebruik maken van de airco en ook zijn de ramen vaak geblindeerd. Ben je met een grotere groep dan 33 personen? Dan kan je een dubbeldekker huren. Deze zijn bijvoorbeeld heel erg geschikt wanneer je met een groot bedrijf weg gaat.