Luxe campings in Europa

Wil je graag een keer kamperen, maar dan met een luxere setting dan we normaal gewend zijn bij een camping? Lees dan gauw verder voor een aantal luxe campings in Europa.

Tsjechië

Gelegen in de Noord Bohemen is Camping 2000 te vinden. Dit is een luxe en kindvriendelijke camping in Tsjechië omgeven door een beschermd natuurgebied dichtbij de Jested, de hoogste berg in het land. Niet alleen kun je meedoen aan activiteiten in de natuur zoals bergbeklimmen (onder begeleiding natuurlijk!), maar kun je ook meedoen aan enorm veel activiteiten op de camping zelf zoals op de sportvelden bijvoorbeeld of je kunt er lekker genieten  bij het zwembad met glijbaan! Daarnaast heb je ook nog eens veel eettentjes en bars zodat je na afloop even tot rust kunt komen met een hapje en een drankje. Overigens is er ook geen tekort aan sanitaire faciliteiten. Zo kun je een privé badruimte huren zodat je gerust je spullen kunt achterlaten na het douchen, maar ook heb je er sanitaire faciliteiten voor kinderen waar de toiletten en wasbakken wat lager staan. Zeker een aanrader voor boordevol activiteiten met de familie!

Kroatië

Nog een luxe camping in het oosten van Europa is Camping Mon Perin. Hier kun je onder andere een luxe houten stacaravan huren met alles erop en eraan. Je hebt er  slaapkamers met bedden, een eigen badkamer en je hebt ook nog eens een klein keukentje zodat je kunt koken. Je hebt er zelfs een veranda waar je kunt loungen! Niet alleen is dit leuk voor de volwassenen om heerlijk te genieten van de rust en natuur in Kroatië, maar ook voor de jongeren omdat je er veel faciliteiten hebt zoals een waterpark, bioscoop, maar ook een privéstrand. Bovendien, wat natuurlijk een musthave is voor de jongeren van tegenwoordig is WiFi.

Italië

En dan gaan we naar het zuiden van Europa namelijk naar Italië. Een Toscaanse zomer moet je wel een keer meegemaakt hebben in je leven, dus waarom niet een luxe camping opzoeken als je een liefhebber bent? Hier kun je het Paradu Resort Toscana vinden dat is gelegen aan de kust. Op de camping kun je verblijven in luxe tenten met woonkamers, slaapkamers, badkamers en nog eens een keukentje! Alles erop en eraan dus. Overigens kun je ook nog eens genieten op een privéstrand, of in het zwembad en natuurlijk heb je ook andere sportfaciliteiten. Dit lijkt me ook een ideaal plekje voor de familie, toch?

Tip: een weekendtas voor dames is ook enorm handig om mee te nemen als gaat kamperen!