Vakantiehuis in Nederland of Europa boeken

Huur een vakantiehuis in Nederland. Zoveel moois in eigen land en zo dichtbij huis! Waarom zo ver weg als alles bij de hand is? Voor korte- of lange vakanties. Of als tussendoortje. Om tot rust te komen en te genieten. Een land dat als vakantieland nogal eens over het hoofd wordt gezien. Terwijl het zoveel te bieden heeft.Vooral als u op zoek bent naar afwisseling! De keur aan waterwegen, meren en vennen maakt van Nederland een waterland bij uitstek. Er zijn veel soorten accommodaties te huur; appartementen, hotels, campings, chalets, wellness cottages en ga zo maar door.

Frankrijk

Frankrijk heeft iets voor alle smaken: hoge bergen in de Pyreneeën, lange gele zandstranden met modieuze boulevards aan de Côte d’Azur, antieke dorpen in de Auberge de Jeunesse, bossen in de Elzas en kortom een land vol contrasten, het nodigt uit om dat te onderzoeken. Er zijn hier ook heel veel mooie campings met Glamping mogelijkheden. Een luxe vorm van kamperen waarbij je zelf maar weinig spullen mee hoeft te nemen. Ideaal dus!

Italië

Als Italië uw favoriete vakantieland is dan heeft u keuze genoeg voor uw vakantiewoning in Italië. De Romeinse ruïnes, de kunst van de Renaissance, skiën in de Alpen,de grachten van Venetië en de prachtige kathedralen. En natuurlijk kunt u genieten van La dolce Vita: lekker eten en goede wijnen.

Drie millennia van geschiedenis, cultuur en keuken verleid bijna iedereen. Italië is erg populair bij mensen die rust, een heerlijk klimaat en een culturele interesse met elkaar willen combineren. Een vakantiewoning in Italië bijvoorbeeld in Toscane, Marche of in Umbrie is een droomwens voor veel Nederlanders en Belgen.

Portugal

Geniet u ook ieder jaar van het prachtige en veelzijdige platteland van Portugal of overwintert u al enkele jaren aan kust van de Atlantische Oceaan? Huurt u dan een vakantiewoning in Portugal of een appartement! Kilometerslange gouden stranden, schilderachtige steden, prachtige kloosters en altijd zon. Met meer dan 3000 uren zon per jaar en met een temperatuur die bijna nooit onder de 16 graden komt, zelfs niet in de winter, zijn de toeristen verwend. Bovendien maken een bezoek aan de Costa Prata (zilverkust), de Green Coast en de historische steden Lissabon en Porto uw reis tot een unieke ervaring. In Portugal is een grote variatie beschikbaar aan huurwoningen: een collectie aan plattelandshuizen, appartementen, villas, cottages en boerderijtjes vindt u online.

Spanje

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Spanje dan heeft u de keuze uit tal van agenten die zich op dit land gespecialiseerd hebben. De Spaanse costa’s kennen gemiddeld 300 dagen zon per jaar. De rijk gevarieerde landschappen, zijn klimaat en het vriendschappelijke karakter van zijn bevolking hebben het land in één van de aantrekkelijkste vakantiegebieden veranderd. Of u nu kiest voor: Andalusië, Catalonië, de Balearic Islands (Mallorca, Menorca, Ibiza, etc.), Canary Islands (Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, etc.), overal zie je de rijke historie van de verschillende landschappen. Belvilla verhuurt schitterende huizen in de prachtigste gebieden in Zuid Spanje aan iedereen die de Spaanse cultuur, het eten en natuurlijk de Spaanse natuur en het klimaat weet te waarderen.