Wat te doen in de vakantie?

Je kent het wel, iedereen is op vakantie behalve jij. Wat moet je dan doen? In dit artikel verdelen we de ideeën in verschillende categorieën. Gemiddeld hebben wij in Nederland 10 weken vakantie. Dat is heel leuk, maar niemand heeft het geld om 10 weken op vakantie te gaan. Maar er zijn veel meer activiteiten dan te reizen.

Activiteiten voor binnen

Meestal is het in de winter te slecht weer om naar buiten te gaan. Maar gelukkig heb je genoeg activiteiten die je binnen kan doen. Het leukste is natuurlijk om iets samen te doen. Daarom is het leuk om bijvoorbeeld heel de middag te gaan koken. Dat scheelt weer werk voor in de avond wanneer het een goed moment is om een filmpje te pakken en lekker knus onder de dekens te liggen. Ook is het leuk om gezellig te knutselen. Er zijn namelijk oneindig veel knutselideeën.

Activiteiten voor buiten

Natuurlijk heb je ook nog genoeg activiteiten om buiten te doen voor als het mooi weer. Je kan natuurlijk kiezen voor een sportieve activiteit zoals voetbal of badminton. Maar ook is een dagje aan het strand heel erg gewild. Verder houden veel organisaties in de vakanties gratis open dagen. Ook zijn er vaak lokale boerderijen waar je gratis naar binnen mag om naar de dieren te kijken, ze bieden dan vaak gratis rondleidingen aan.

Goedkope activiteiten

Verder heb je ook nog natuurlijk betaalde activiteiten, maar in dit artikel zet ik de goedkoopst activiteiten even op een rijtje. Bowlen in Breda bij Lot66 kost je niet meer dan €4,75 per persoon. Verder is er ook een groot aanbod aan dagjes uit van een dierentuin tot een stedentrip. Let wel op dat als je ergens naartoe gaat je je eigen eten en drinken meeneemt. Zo geef je niet teveel geld uit voor een dag. Ook heb je wel eens een fabrieksuitverkoop, zo kan je voor een klein bedrag je nieuwe garderobe bij elkaar smokkelen. Verder hoop ik dat jullie wat aan deze ideeën hebben en wens ik jullie een fijne vakantie!